Het team

 

Eigenaar / verkoop

 

Alfred de Pijper

Alfred de Pijper is zijn carriere bij Autobedrijf de Pijper in 1997 begonnen, na eerst een aantal jaren elders gewerkt te hebben. Na 9 jaar als verkoopadviseur gewerkt te hebben werd in januari 2006 het stokje overgegeven: Alfred nam het bedrijf van vader Bert over en is inmiddels de eigenaar. Daarnaast is hij nog steeds zeer actief in de verkoop.

 

Werkplaats

 

Rudy Janssen Autobedrijf de Pijper Maarssen

Rudy Janssen trad in 2002 in dienst bij Autobedrijf de Pijper. Voor deze tijd werkte hij bij een aantal verschillende autodealers en hij wist op dat moment dus goed 'waar Abraham de mosterd haalt'. De keuze voor Autobedrijf de Pijper bleek een goede, want inmiddels heeft hij er al heel wat dienstjaren op zitten. In die jaren heeft hij zich ook zeker ontwikkeld en mag zichzelf ook APK keurmeester noemen en inmiddels is Rudy ook de werkplaatschef binnen ons bedrijf!

Marcel den Houddijker

Als jonge jongen kwam Marcel den Houddijker in 1990 bij Autobedrijf de Pijper terecht. Autobedrijf de Pijper had op dat moment net de overgang naar Tienhoven achter de rug en kon een goede monteur gebruiken. Dit bleek met Marcel het geval te zijn, want inmiddels mag hij zichzelf ook Aircospecialist noemen. Hij zorgt er o.a. voor dat de klanten in een warme zomer het hoofd koel houden in de auto!

Michael Luppisch

Via een externe partij kwam Michael Luppisch in eerste instantie bij Autobedrijf de Pijper in dienst. Na een tussenpozen van enige jaren was Autobedrijf de Pijper in 2008 op zoek naar een extra monteur. Het vorige dienstverband was van 2 kanten zeer goed bevallen, dus het was geen lastige keuze om Michael opnieuw in dienst te nemen!

Moreno van Dijk Autobedrijf de Pijper Maarssen

Begin 2011 was Autobedrijf de Pijper op zoek naar een monteur. Toen Moreno van Dijk hierop reageerde werd hij direct uitgenodigd voor een gesprek. Dit was een goed gesprek met een jonge monteur die duidelijk veel passie voor zijn werk heeft. Dit bleek absoluut te kloppen en deze jonge, enthousiaste en bovenal kundige monteur maakt het werkplaatsteam compleet. Sinds 2018 mag hij zichzelf zelfs APK keurmeester noemen!

 

Verkoop

 

Arjan de Graaf Autobedrijf de Pijper

Arjan de Graaf kwam in 2009 bij Autobedrijf de Pijper terecht. Op dat moment was hij net klaar met zijn studie en besloot hij het avontuur bij Autobedrijf de Pijper aan te gaan. Dit bleek geen verkeerde keuze en sindsdien maakt hij het verkoopteam van Autobedrijf de Pijper compleet.

 

Administratie

 

Ilonka Tollenaar Autobedrijf de Pijper

Ilonka Tollenaar, steun en toeverlaat van Alfred, maakt sinds 2011 het boekhoudteam compleet. Samen met Karin zorgt zij ervoor dat alle facturatie in goede banen loopt. Tevens is zij altijd beschikbaar voor de klanten om werkplaatsafspraken in te plannen of voor een gezellig praatje met de klant.

Martijn Kersten Autobedrijf de Pijper

In het jaar 2011 begon Martijn Kersten bij Autobedrijf de Pijper als medewerker op de poetsafdeling. Hij zorgde ervoor dat iedere verkochte auto in topstaat werd afgeleverd. Inmiddels is hij hiernaast ook actief als rechterhand van de werkplaatschef en onderhoud hij het klantencontact wanneer er een voertuig voor reparatie wordt aangeboden. Kortom, een veelzijdige, belangrijke functie.

 

Interieurverzorging

 

Marijke Loomans Autobedrijf de Pijper

Marijke Loomans maakt vanaf maart 2017  deel uit van het team bij Autobedrijf de Pijper. Marijke is, behalve de interieurverzorgster, in te zetten voor allerlei hand en spandiensten binnen het bedrijf. Van een auto opstarten tot het lappen van de ramen: Marijke is op vrijwel alle vlakken inzetbaar!  

 

Poetsafdeling

 

zvJFKLYEsu5wQbWMVoUd6m7463Lj0Q6HFtZgotPd.jpeg

Danny Wentink is vanaf eind 2019 verantwoordelijk voor het optisch rijklaar maken van onze verkoopauto's en showroomauto's. Dit doet Danny met een aanstekelijke drive voor auto's. Daarnaast is Danny ook de man die voor ons het 'rijwerk' verricht, zoals het ophalen / afleveren van onderdelen, klanten ophalen en wegbrengen, auto's ophalen en wegbrengen, etc. Kortom, een échte duizendpoot welke prima binnen ons leuke team past!