Ons bedrijf

Autobedrijf de Pijper is begonnen in 1979. Bert de Pijper ging het avontuur aan en begon een eigen autogarage in zijn woonplaats Tienhoven. Hier was duidelijk behoefte aan, want de klantenkring nam al in korte tijd behoorlijk grote vormen aan. Tien jaar later was de klantenkring en de voorraad dusdanig toengenomen, dat een verhuizing richting Maarssen de vervolgstap was.

In Maarssen werd er een geheel nieuw pand gebouwd aan de Straatweg 1A te Maarssen, waar het bedrijf nog steeds gevestigd is. Op deze nieuwe locatie had het bedrijf de mogelijkheden om te groeien en de klanten in nog meer behoefte te voorzien. Met deze verhuizing naar Maarssen nam de klantenkring en het team van Autobedrijf de Pijper ook gestaag toe.

In 2006 werd er een nieuwe mijlpaal binnen het bedrijf behaald: er vond namelijk een wisseling op de directeurspositie plaats. Zoon Alfred de Pijper is vanaf dat moment namelijk de directeur van het bedrijf. Het team is onder zijn bewind inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf waarbij 12 werknemers werkzaam zijn!

Kortom, een écht familiebedrijf waar maar één ding centraal staat, en dat bent u als klant!

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op of plan online een afspraak in.

Team Autobedrijf de Pijper Maarssen